1:1 design

Concrete no. 1

Lampa ˝Concrete no.1˝ svojim tijelom, načinjenim od betona i armaturne žice  ostavlja dojam čvrstoće i postojanosti. Skladnih dimenzija i strukture, dominantna je i zanimljiva.
Asimetrična i harmonična, učinit će svaki prostor upečatljivim.

Concrete
Concrete
Concrete
Concrete
Concrete
Concrete

Concrete no. 2

Za lampu ˝Concrete no.2˝ karakteristična je harmonija i proporcionalnost. Beton daje postojanost dok žica ostavlja dojam otvorenosti i lakoće. Crveni blistavi odsjaj konkavno-konveksnih i prošupljenih oblika zajedno s baršunastim sjenilom čini toplu cijelinu. Svojom elegancijom i maksimalnim vizualnim efektom osvijetlit će svaki prostor u koji budu smještene.

Concrete
Concrete
Concrete
Concrete

Concrete no. 3

˝Concrete no.3˝ par lampi rezultat je razigrane kreativnosti. Postolje lampe izrađeno je od visoko poliranog coriana, koji naglašava jednostavnost i otmjenost. Tijelo lampi izrađeno je od betona koji odiše postojanošću te simbolizira čvrstu ozbiljnost odrasle stvarnosti dok LEGO kockice unose igru i raznovrsnost kombinacijom boja i oblika. Prošupljena struktura LEGO kockica simbolizira prozor u dječji svijet koji svatko od nas nosi negdje u srcu. LEGO kocke su element koji čini razliku u obliku, ali izborom boja donosi sklad. Skladu i toplini doprinose i sjenila od baršuna.

Designed & developed by
Insertioweb